Vrei sa traiesti o experienta de povestit prietenilor? Ia parte la o ora de escape room in Bucuresti!

Cand ai parte de putin timp liber, vrei sa il fructifici la maxim, pentru a-ti reincarca bateriile in cel mai interesant mod cu putinta. Personal, abia astept weekendul pentru a putea face diversele activitati pentru care nu am timp sau chef in timpul saptamanii, insa de multe ori imi doresc mai mult, pentru ca doua zile de relaxare si distractie nu compenseaza pentru cele cinci de munca. Astfel, am inceput sa imi strecor la finalul programului de zi cu zi mici activitati, care dureaza doar cateva ore, pentru a-mi oferi o portie zilnica de relaxare.

Printre aceste activitati, am experimentat, la indemnul a cativa prieteni, si conceptul de escape room, atat de popular in aceste zile in orase precum Bucurestiul. Daca stai sa dai cateva search-uri pe Google, gasesti o sumedenie de locuri care iti propun un room escape in Bucuresti. Doar cateva sunt, insa, cu adevarat o experienta complexa, eventual la un pret decent, care sa iti lase bani si de cateva beri la care sa povestesti cu baietii, sau de cateva cocktailuri la care sa te lauzi, victorioasa, cum ai gasit cel mai important indiciu pentru room escape.

Articol nou:  De ce am ales sa apelez la o firma de contabilitate din Bucuresti pentru a-mi externaliza serviciile de contabilitate si administrarea personalului

Te-ai gandit sa incerci un room escape in Bucuresti? Vino la Cryptex!

cryptex escape room 1

Daca nu te-am convins inca sa incerci o experienta palpitanta si plina de evenimente, atunci trebuie sa iti spun mai multe despre Cryptex si de motivele pentru care eu si prietenii mei i-am ales pentru a le rezolva misterul pentru o experienta de room escape completa. Iata doar cateva dintre motivele pentru care merita sa iti petreci 60 de minute inchis in camera lor:

  • Fata de alte propuneri de room escape din Bucuresti, Cryptex ofera mai multe optiuni celor care doresc sa experimenteze acest concept. In primul rand, exista diverse tipuri de camere, precum Anonymous1, Anonymous 2 si Camera Conspirativa.
  • Puzzle-ul din camerele Anonymous este diferit ca tematica fata de cel din Camera Conspirativa, ceea ce ofera un motiv in plus de a alege Cryptex: diversitatea.
  • In afara de inchiderea intr-un escape room impreuna cu cativa prieteni, intr-un grup total de 2-5 persoane, cu care trebuie sa faci echipa pentru a dezlega misterul camerei alese, exista si posibilitatea, pentru grupurile de 6-10 persoane, de a juca intr-o varianta diferita.
  • Aceasta varianta pentru grupurile mari este fie competitiva, fie colaborativa, in care cele doua grupuri sunt inchise in cele doua camere Anonymous, care au acelasi mister de rezolvat. Cele doua grupuri se pot intrece, pentru a demonstra care dintre ele este cel mai rapid, sau pot colabora, facand o echipa mare si descoperind indiciile distribuite in cele doua camere.
Articol nou:  Ce inseamna cand visezi soareci?

Care sunt motivele pentru care o experienta de escape room din Bucuresti este de neratat?

Asadar, pentru experienta completa de escape room din Bucuresti, am ales Cryptex si am avut ce povesti o saptamana dupa ce eu si amicii mei am bagat cheia in broasca si am evadat la limita, dupa 55 de minute in care ne-am stors creierii si ne-am pus fiecare picatura de logica si creativitate la bataie.

Articol nou:  Cum economisesti finante la schimbarea kitului de ambreiaj pentru Opelul Astra H?

Dupa ce am incercat varianta simpla din Casa Conspirativa, cu inca 3 prieteni, si am reusit sa evadam din escape room pe muchie de cutit, urmatorul pas este sa ne strangem mai multi pentru a incerca si varianta Anonymous, in varianta competitie, pentru a ne pune muschii logici in miscare. Cu siguranta, aceasta noua experienta de room escape de la Cryptex va fi una de neuitat.