make up profesionist bucuresti machiaj de seara 2016

Trei propuneri de machiaj profesional de ocazie/seara de la Alina Boitor Make Up Artist Bucuresti

Trei propuneri de machiaj profesional de ocazie/seara de la Alina Boitor Make Up Artist Bucuresti

Pentru ca ne aflam intr-o perioada aglomerata de evenimente, nunti, botezuri, etc, iti dezvalui cateva trucuri pe care trebuie sa le stii pentru a realiza trei dintre cele mai de efect lookuri ale momentului.

Alina Boitor este un MAKE-UP Artist Profesional si ofera la domiciliu sedinte de machiaj de seara sau pentru diverse ocazii sau evenimente.

Machiaj de seara by make up artisti Bucuresti Alina boitor

machiaj natural de seara sau ocazie cu alina boitor make up artist in bucuresti

machiaj natural de seara sau ocazie cu alina boitor make up artist in bucuresti

1. Poti surprinde cu un machiaj de seara concentrat asupra ochilor, printr-o paleta cromatica indrazneata formata din doua nuante metalice: auriu si negru metalizat. Pe pleoapa mobila aplica o nuanta de auriu pe care o estompam continuand cu negru metalizat pana spre spranceana. Nu uita, aceste nuante le aplici numai dupa ce, in prealabil, ai aplicat un primer, ca sa fi sigura ca vei avea un machiaj de seara rezistent. Negru si apoi auriu aplici si pe linia genelor inferioare. Apoi mixeaza, pe restul tenului, tonuri cat mai calde de piersica in obraji si trandafiriu pe buze.

make up de seara sau ocazie bucuresti

make up de seara sau ocazie bucuresti

2. Daca esti un pic bronzata, rujul portocaliu este piesa de rezistenta a verii. Regula de aur a acestui look este sa construiesti machiajul plecand de la buze! Astfel, dupa ce ai aplicat fondul de ten, concentreaza-te asupra buzelor si foloseste un balsam ca baza, apoi contureaza-le cu un creion de buze inainte sa aplici rujul, astfel incat buzele sa fie perfect definite. Insa, daca alegi o culoare ultratonica si mata, iti recomand sa aplici rujul cu pensula pentru a se intinde perfect. Accentueaza privirea cu un strat de mascara si aplica o pudra bronzanta pe toata suprafata chipului, astfel vei obtine un machiaj de seara estival.

make up profesionist bucuresti machiaj de seara 2016

make up profesionist bucuresti machiaj de seara 2016

3. Nuantele de brun ofera mister privirii si flateaza orice fizionomie, indiferent de culoarea ochilor si a pielii! Pentru un look perfect de seara sporeste intensitatea cu un machiaj de ocazie smokey eyes. Il poti realiza intr-o paleta cromatica inchisa la culoare cu accente metalice. Un machiaj profesional de seara de acest tip se realizeaza aplicand intai pe pleoapa mobila creion dermatograf, trasand o linie mai subtire in coltul extern si mai vizibila in cel intern. Apoi realizeaza degradeul specific acestui tip de machiaj profesional cu ajutorul a doua nuante, unul mai deschis si unul mai inchis pentru a da acel efect fume’. Completeaza lookul cu mai multe straturi de mascara pentru volum, un blush bronzant, un ruj cremos nude sau mai puternic si un creion de sprancene pentru definirea acestora.

Articol nou:  Ce sunt marturiile? Ce semnificatie au?

Aplica un spray fixator la finalul oricarui tip de machiaj de seara, te va ajuta sa mentii machiajul proaspat pe toata durata evenimentului!