Tortul de nunta de la cofetaria Armonia a oferit o surpriza dulce invitatilor

Mai erau cateva zile pana la nunta surorii mele si cazuse in sarcina mea sa ma ocup sa cumpar un tort de nunta pentru sora mea. Cum fusesem ocupata in ultimele zile cu alte treburi si nu avusesem timp sa ma ocup de acest lucru am decis sa caut pe internet niste cofetarii online de preferat din Bucuresti de unde sa cumpar un tort de nunta la un pret bun si ieftin. Am cautat pe internet si am gasit cu surprindere cofetaria online  Armonia pentru a cumpara tortul de nunta pentru sora mea, noul lor site si magazin online in acelasi timp.

Articol nou:  Cum iti poti personaliza tortul cu un minim de efort si nicio ora petrecuta in bucatarie?

Stiam de cofetaria Armonia dar nu de noul lor magazin online. Stiam ca este o cofetaria renumita in Bucuresti  chiar eu fusesem impreuna cu prietenul meu de cateva ori si am fost foarte multumiti de prajiturile servite si realizate dupa retete franceze.

Diversitate de torturi de nunta delicioase si gustoase

delicioasele torturi de nunta pentru cei doi miri

Am gasit pe site-ul lor o gama larga de torturi de nunta si sincera sa fiu nu stiam ce sa aleg, date fiind multele torturi de nunta prezentate in cofetaria online Armonia. Fiecare tort de nunta are reteta lui proprie ce il face sa fie unic. Aromele din care sunt facute torturile de la Armonia le fac sa fie nu doar spectaculoase ci si rafinate si gustoase ce ofera invitatilor sansa de a manca ceva delicios si gustos.

Articol nou:  Cofetariile din Bucuresti si cum se prezinta ele in online; un exemplu bun este Cofetariaarmonia.ro

Totodata cei de la Armonia m-au surprins cu amablitatea si rabdarea de care au dat dovada atunci cand i-am sunat nestiind exact ce sa aleg. Le-am explicat ce anume ne dorim eu si sora mea si ei au venit cu 2 3 propuneri de torturi de nunta din care l-am ales pe cel care avea sa fie una din vedetele marelui eveniment din viata suorii mele.

Articol nou:  Esti in urma cu pregatirile pentru ziua ta? Comanda un tort online, cu livrare la domiciliu