scaun auto copii

Tine-ti copilul in siguranta cu scaunele auto pentru copii de la Bebenan

Fiecare parinte doreste sa isi tina copilul in siguranta si acest lucru nu trebuie facut doar acasa dar sic and mergeti cu masina si nu se poate decat daca ii oferiti copilului cel mai potrivit scaun auto pentru copii pentru a il proteja in caz de un impact.

Alege scaunul auto pentru copii potrivit pentru varsta acestuia

scaune auto copii

Cea mai mare greseala pe care nu trebuie sa o faci este sa este sa alegi un scaun de copil care nu se potriveste cu varsta copilului. Daca are intre 0 si 1 an cel mai recomandat este o scoica (cosuletul) deoarece sunt special concepute pentru a proteja coloana vertebrala a micutului si au un sistem de prindere cu 5 puncte. Avantajul la acestea este acela ca se poate monta direct pe carucior fara sa fie deranjat somnul copilului. Dezavantajul este acela ca dupa ce depaseste greutatea maxima admisa trebuie sa va orientati spre un scaun auto pentru copii potrivit varstei acestuia. Pentru ca sa oferi siguranta ideala copilului tau, scaunul auto trebuie sa respecte normele de siguranta, se potriveste greutati si inaltimii copilului dumneavoastra si este montat corect conform instructiunilor producatorului. Dupa ce acesta a crescut si nu mai incape in scoica trebuie sa te orientezi catre un scaun auto cu fata in directia de mers, acestea au centuri de siguranta integrate si sunt cele mai potrivite pentru copii initre 1-4 ani. Este recomandat sa fie montat pe bancheta din spate.

Articol nou:  Cum alegem caruciorul pentru bebe

Zeci de modele de scaune auto pentru copii la Bebenan

Magazinul online Bebenan iti ofera zeci de modele de scaune auto pentru copii la diferite preturi pentru o categorie mai mare de cumparatori. Toate aceste scaune auto respecta normele in vigoare privind siguranta si sunt pentru toate grupele de varsta.  Un sfat pe care vi-l oferim este acela puteti fi amendat de catre politie daca micutul dumneavoastra de pana la 12 anu nu este intr-un scaun auto corespunzator varstei sale. Nu va puneti copilul in pericol, asiguratii siguranta in timpul calatoriilor cu masina prin scaunele auto care respecta normele in vigoare!

Articol nou:  Probleme in sarcina- cum duci la termen o sarcina cu risc.