apartamente noi 13 septembrie

Novum Invest va ofera cele mai noi si moderne apartamente in complexul 13 Septembrie!

Novum Invest ofera spre vanzare cele mai noi si moderne apartamente, construite la standarde europene dar care sa va ofere siguranta si confortul dorit, fiind cele mai bune imobile pentru intemeierea unei familii sau  pentru cresterea copiilor dumneavoastra.  La Novum Invest veti gasi apartamente noi de vanzare atat in zona 13 septembrie cat si in alte zone ale Municipiului Bucuresti.

De ce sa alegi apartamentele noi din 13 Septembrie si ce ofera acestea?

apartamente noi 13 septembrie

Avand in spate peste 7 ani de experienta, Novum Invest va ofera cele mai moderne apartamente din complexul  13 Septembrie, fiind una dintre cele mai cautate zone datorita prezentei  diferitelor mijloace de transport in comun, unui mare centru comercial, scoli, gradinite si facultati dar si supermarketuri .

Articol nou:  2015, cel mai bun an de după criză pentru piaţa imobiliară. Prima Casă şi investitorii în locuinţe vor umple blocurile

In acest complex Novum Invest pune la vanzare apartamente cu 2 sau 3 camere cu preturi pornind de la 54900 de euro si ajungand pana la 79900 de euro pentru imobilele cu 2 camere si avand o suprafata de la 60 pana la 80 de mp si apartamente cu 3 camere cu preturi  care incep de la 79900 de euro pana la 84900 de euro cu o suprafata construita intre 84 si 95 de mp. Acest complex face parte din proiectul de viitor demarat de Novum Invest in sectorul 5 unde beneficiarii isi vor gasi caminul ideal avand o serie de avantaje nemaintalnite.  Apartamentele noi din sectorul 5 sunt niste cladiri cu structura de rezistenta consolidata fiind foarte rezistente si stabile la orice miscari statice, dinamice sau chiar cele seismice. Dezvoltatorul imobiliar ofera cumparatorului posibilitatea de a alege finisajele interioare care sunt aplicate cu cele mai calitative material de constructii de pe piata dar si echiparea apartamentului cu centrala proprie si echiparea bailor cu instalatia sanitara.

Articol nou:  Vine barza? Mutati-va intr-un complex rezidential si formati o familie

Dezvoltatorul percepe un comision de 0% pentru apartamentele noi din 13 Septembrie!

Fiind un dezvoltator mobiliar care doreste sa satisfaca nevoile clientilor, acesta percepe un comision de 0% pentru achizitionarea oricarui apartament din sectorul 5 si ofera potentialilor clienti diferite modalitati de plata, de la plata in numerar, Programul “Prima Casa”, credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR. Pentru mai multe detalii despre apartamente sau pentru a depune o oferta pentru unul dintre apartamentele din 13 Septembrie  ii putei contacta la numarul de telefon 0723551494, pe adresa de email office@novuminvest.ro sau la sediul acesta  de pe Splaiul Unirii nr. 197 ap 25 etaj 6, sector 3 Bucuresti.

Articol nou:  Ti-ai luat o casa noua in Bucuresti? Decoreaz-o in cele mai deosebite stiluri!