avioane intarzieri google

Intarzierea avioanelor este estimata prin inteligenta artificiala de Google. Afla cum!

Google lanseaza o noua facilitate a serviciului Flights, care ar urma sa-si poata avertiza utilizatorii cu privire la intarzierile avioanelor.

avioane intarzieri google

Folosind algoritmi de invatare mecanica si prin consultarea istoricului zborurilor, Google Flights va putea intui intarzierile avioanelor, chiar inaintea companiilor care le opereaza, se arata intr-o postare pe blogul oficial al companiei.

Intarzierile depistate din timp de AI-ul companiei, vor fi afisate in cadrul serviciului Google Flights. Conform celor de la Google, acestea vor deveni vizibile utilizatorilor in momentul in care nivelul de certitudine trece de 80%.

Articol nou:  Cum sa iti faci PC-ul sa mearga cu 400% mai repede folosind un RamDisk!

Intarzierile evidentiate de Google Flights vor fi insotite si de motivul pentru care AI-ul crede ca se va intampla acest lucru, precum conditiile meteo dintr-o anumita regiune sau intarzierea avionului la dus.

Articol nou:  Separatoare electrice de smantana – alegerea fermierilor moderni

Utilizatorii pot urmari daca avioanele lor vor avea intarzieri printr-o simpla cautare dupa ruta sau numarul zborului. Informatia va fi afisata direct in rezultatele cautarilor.

Google Flights va oferi acum utilizatorilor si mai multe informatii despre zborurile ieftine. Astfel, vor fi afisate serviciile pe care companiile low cost le includ sau nu in tarif, astfel incat utilizatorii sa stie de la bun inceput, de exemplu, daca vor trebui sa plateasca pentru bagaj sau nu.

Articol nou:  Vrei sa-ti transformi pasiunea muzicala in profesie? Fa-ti un studio de inregistrari acasa!

Noutatile vin la mai putin de o luna dupa ce Google Flights a inceput sa ofere functii pentru urmarirea evolutiei pretului pentru biletele de avion si oferte exclusive pentru utilizatorii serviciului.