In Tineretului, prin Central Apartments gasiti multe locuinte

Central Apartments este ansamblul rezidential cu apartamente de vanzare in zona Tineretului care dispune de cele mai avantajoase oferte de pret pentru imobilele cu 2 sau 3 camere. Construirea apartamentelor noi din Tineretului are ca termen de finalizare luna decembrie a anului 2015, insa acestea pot fi achizitionate / rezervate incepand din aceasta perioada!

Apartamente   in zona centrala a capitalei

de ce sa optezi pentru o locuinta in centrul capitalei

Central Apartaments este un ansamblu rezidential alcatuit dupa structura P+8+M, apartamentele cu 2 camere din Tineretului fiind ideale si confortabile pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona centrala a capitalei. Indiferent de structura pe care o reprezinta, apartamentele de vanzare din Tineretului care fac parte integranta din modernul ansamblu rezidential va ofera facilitati precum: posibilitatea personalizarii propriului imobil prin alegerea finisajelor preferate, bai complet utilate, centrala termica si aparat de aer conditionat individual, cat si posesia unui loc de parcare subteran in cazul in care detineti un automobil.

Articol nou:  Afla cum sa iti decorezi apartamentul cel nou pe care ti l-ai luat in Bucuresti!

Intregul ansamblu rezidential detine un design modern, astfel ca toti cei care vor solicita cumpararea apartamentelor din Tineretului cu 2 camere sau a apartamentelor cu 3 camere din Tineretului se vor putea bucura de detinerea unor imobile ultra-moderne si accesibile din punct de vedere al pretului!

Articol nou:  Vrei sa te muti de la parinti? Alege una dintre garsonierele noi din Bucuresti

Indiferent de tipul de imobil pe care il preferati, achizitionarea acestuia va permite sansa de a face o investitie smart, cu 0% comision! Mai mult decat atat, The Concept este dezvoltatorul care iti ofera sansa de a primi avansul achitat pentru unul dintre apartamentele din Tineretului in cazul in care te vei razgandi in ceea ce priveste achizitionarea sa! In plus, ofertele avantajoase pentru apartamentele cu 2 camere in Tineretului, oferta lunii incluzand un voucher de 1000 E pentru mobilierul de bucatarie / baie!

Articol nou:  Apartamente din Bragadiru de la Cubic Residence.com asteapta sa le decorezi

Despre Central Apartaments

Central Apartaments este un anasamblu rezidential din zona Tineretului, constructie aflata in posesia dezoltatorului The Concept, cel care construieste cele mai moderne locuinte in centrele urbane ale capitalei! Pentru a achizitiona unul dintre apartamentele de vanzare din Tineretului, poti stabili o vizita accesand numarul telefonic 0727.722.222 sau adresand un mesaj pe adresa de e-amil office@theconcept.ro! Central Apartaments se afla pe strada Spineni, nr.4 Bucuresti! ###