In aceasta toamna magazinul www.magconstructii.ro ofera materiale de constructii la oferte speciale

In acest inceput de luna noiembrie Mag Constructii si-a diversificat gama de materiale de sarma pentru a le oferi clientilor magazinului mai multe alternative si posibilitati in a-si alege tipul de sarma care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

Gama de materiale din sarma  este un foarte diversificata fiind formata din sarma de 1.18  mm, 3 si 4 mm grosime, fiecare client al celor de la Mag Constructii putand sa isi aleaga tipul de sarma de care are nevoie si care este cea mai potrivita proiectului de constructie avut in plan. In ceea ce priveste pretul sarmei de la Mag Constructii acesta este unul negociabil in functie de cantitatea cumparata. Cu cat cantitatea de sarma cumparata va fi mai mare cu atat costul la metru va fi mai mic.

Articol nou:  Cum iti asiguri confortul in timpul verii

Acest tip de sarma de la Mag Constructii  se foloseste atat in proiectiile civile sau industriale cat si in uzul gospodaresc, versatilitatea fiind o caracteristica importanta al acestui material atat de uzual. In lucrarile de constructii sarma se poate folosi pentru legarea elementelor de fier beton pentru a creste rezistenta acestora la diferite socuri care pot zdruncina cladirea respectiva.

Materiale performante pentru constructii durabile

materiale pentru construirea unei case de durata

Alte materiale de constructii extrem de cautate sunt placile de gips carton ce sunt realizate din ipsos si dintr-un carton foarte rezistent. Aceste placi de la Mag Constructii sunt de o diversitate larga, gama fiind formata din placi de diferite dimensiuni precum  9.5 mm, 12,5 mm dar si alte modele precum placa gips carton hidrofug, ignifug, acustic si modelabil. Toate aceste modele au in vedere multiplele nevoi alte celor din industria de constructii.

Articol nou:  Tip & Tricks - 4 lucruri obisnuite cu care se poate curata argintul!

In ceea ce priveste partea de accesorii, acestea sunt formate din suruburi autofiletante, autoforante, benzi autoadezive si de etansare, dibluri si alte piese, Toate acestea au rolul de a monta placile de gips carton intr-un mod cat mai eficient si sigur in acelasi timp.

Materialele pentru zidarie fac si ele parte din gama celor de la Mag Constructii fiind extrem de importante pentru un proiect de constructii. Aceste materiale includ caramizi (Soceram, Brikston si Porothern), BCA(Prefab, Soceram, Verblok) si alti adezivi pentru zidarie.

Articol nou:  Vidanjarea – o problematica puternica pentru mediu inconjurator

Pentru a vizualiza intreaga gama de materiale de constructii, intrati pe site www.magconstructii.ro si veti descoperi un adevarat atelier de materiale de constructii extrem de utile pentru orice proiect de constructii.  Pentru cei care doresc sa afle mai multe informatii despre produsele comercializate pe site pot suna la 0736 361 728 sau pot da un mail la office@magconstructii.ro. Specialistii in consultanta de vanzari va vor ajuta sa luati decizia cea mai buna in ceea priveste materialul de constructii dorit.