un scaun pentru cei mic sigur si confortabil

Ilbambino le ofera posibilitatea parintilor de a-i proteja pe micuti cu un scaun auto la preturi avantajoase

Magazinul online ilbabmbino.ro vine cu oferte de sarbatori! Scaunele auto pentru copii ieftine va stau la dispozitie pentru a va accesoriza automobilul cu un articol cu ajutorul caruia cei mici vor calatori confortabil pe tot parcursul mersului cu masina! Mai mult decat atat, daca nu ati aflat inca, scaunele auto pentru copii au intrat sub incidenta legii, astfel incat oricine calatoresc cu masina si are ca pasager un bebelus este obligat sa detina un astfel de accesoriu auto menit sa ofere siguranta si protectie micutului. Parintii vor avea nevoie de scaune auto de copii calitative, iar magazinul ilbambino.ro nu numai ca ofera acest avantaj, ci pune la dispozitia dumneavoastra o intreaga colectie de scaune auto de copii ieftine!

Articol nou:  De luna viitoare, respectăm noi reguli privind transportul copiilor în maşini

Scaune auto pentru copii online in functie de greutatea corporala

 

Pentru a avea varietate in randul clientilor si pentru a le satisface acestora toate nevoile, ilbambino.ro le pune la dispozitie scaune auto pentru copii clasificate pe categoria greutatii corporale. In acest sens, puteti opta pentru scaune auto copii pentru 0-13 kg, 0-25 kg, 0-18kg, 9-18 kg, 9-25 kg, 9-36 kg sau 15-36 kg. Toate tipurile de scaune auto pentru copii online beneficiaza de un sistem de prindere foarte modern, astfel incat siguranta celui mic nu va fi pusa la indoiala. In ceea ce priveste confortul, cel mic se va simti minunat intr-un astfel de accesoriu auto, calatoria cu automobilul devenind o adevarata placere!

Articol nou:  Cum sa ne plimbam bebelusul

Scaunele auto pentru copii se pot comanda online

Il bambino va pune la dispozitie doua avantaje: Scaune auto pentru copii ieftine si scaune auto pentru copii online. Acest lucru inseamna ca veti beneficia de calitate la pret mic si de achiztionarea produsului intr-un timp extrem de scurt! Bebelusii au nevoie de tot confortul oricunde s-ar afla, iar dumneavoastra aveti nevoia de a fi siguri ca ei vor fi protejati pe toata  durata calatoriei cu masina!

Articol nou:  Cum alegem patutul pentru copil?