Iata ce a declarat Adrian Mutu dupa meciul dintre Romania si Turcia!

Iata ce a declarat Adrian Mutu dupa meciul dintre Romania si Turcia!

Romania s-a impus cu 2-0 in amicalul cu Turcia de la Cluj la capatul unei partide in care natioana lui Contra a aratat mult mai bine decat in campania pentru CM 2018.

Adrian Mutu a dezvaluit la finalul jocului schimbarile pe care le-a facut Contra la prima reprezentativa in scurta perioada care a trecut de cand este selectioner.

Iata declaratiile fostului decar al nationalei!

  • “Ma bucur ca am facut un meci bun, echipa a fost agresiva si a jucat foarte bine. Cosmin a schimbat atitudinea baietilor si organizarea jocului. I-a organizat bine, se vede ca baietii au o tactica pe care o urmeaza, sunt agresivi, au atitudine. Contra este la inceput de drum, dar sper sa ne califice la Europene” a declarat oficialul FRF.
Articol nou:  Nadele pentru crapi de la Carping.ro sunt printre cele mai ademenitoare momeli de pe piata

Mutu a laudat si evolutia decarului Gicu Grozav, autor al unei duble. Acesta marcase golul victoriei si la precedentul meci dintre Romania si Turcia.

  • “I-am spus lui Grozav sa vina sa dea gol, ca e numarul 10. Ma bucur pentru el, golul doi a fost extraordinar, frumos. Sper sa dea cat mai multe. Daca va continua asa, de ce sa nu poarte in continuare numraul 10?” a precizat fostul decar al nationalei.
Articol nou:  Boilies - momeala ideala pentru pescuitul crapilor

Briliantul i-a remarcat si pe cei doi jucatori de atac de la FCSB.

“Au aratat toti bine. Și Budescu si Alibec. Denis a jucat bine, are o alta atitudine si se vede. Sper sa continue asa si la echipa de club si sa-si revina la forma pe care o cunoastem cu totii” a incheiat Mutu.

Articol nou:  Sportul stimuleaza invatarea

Sursa: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Echipa+Nationala/Mutu+a+dezvaluit+ce+a+schimbat+Contra+la+echipa+nationala+Se+ved