humana 1 lapte

Humana 1 – lapte praf pentru copii sanatosi

Humana 1 este laptele praf ideal pentru inceput sau pentru completarea laptelui matern.

Pentru o dezvoltare sanatoasa bebelusul are nevoie, in primul rand, de laptele matern. Insa, din diferite motive, unele femei nu pot alapta, de aceea trebuie sa gaseasca laptele praf care sa inlocuiasca laptele matern si sa aiba aceeasi nutrienti. Unul dintre acestea este laptele praf Humana 1, care se poate comanda si de aici, care respecta in totalitate „reteta” laptelui matern, oferindu-i prichindelului posibilitatea de a se dezvolta la fel cum o face si copilul care este hranit la san.

lapte humana 1

De asemenea, acest lapte Humana 1 reprezinta o varianta ideala si in cazul continuarii laptelui matern. Atunci cand cel mic nu se satura cu ceea ce primeste de la mamica, recomandat este sa continuati cu laptele matern Humana 1.
Ceea ce trebuie sa faceti inainte de a introduce in alimentatia copilului laptele praf Humana 1 este sa cereti sfatul persoanelor specializate in medicina, cel mai adecvat este sa apelati la medicul pediatru pe care il frecventati, el cunoaste cel mai bine parcursul prichindelului si va poate spune cu exactitate daca este sau nu benefic in alimentetia micutului.

Articol nou:  Convulsiile febrile la copii

Laptele praf Humana 1 contine nutrientii necesari dezvoltarii sanatoase a prichindelului

Laptele praf Humana 1 este varianta ideala de inceput pentru ca:

lapte praf humana 1

• Contine LCP – acestia sunt acizi grasi pe care copilul nu-i poate produce in primele luni. Lantul lung de Omega 3 si Omega 6 apare si in laptele matern

Articol nou:  De unde se pot achizitiona mese de infasat bebelusii?

• Contine prebiotice Gos – la fel ca acizi grasi Omega 3 si Omega 6 si prebioticele Gos sunt prezente in laptele matern si sunt fibre importante ce contribuie la dezvoltarea bebelusilor

• Contine lactoza – este carbohidratul de baza atat din laptele Humana 1, cat si din laptele matern, ceea ce inseamna ca va puteti hrani copilasul ori de cate ori ii este foame

• Contine vitamine importante – precum vitamina C, vitamina E, vitamina B1, vitamina D3, vitamina B6 si B2 si multe alte vitamine ce vor contribui la dezvoltarea sanatoasa a bebelusului

Acestea sunt doar cateva componente pe care laptele praf Humana 1 le contine si care apar si in laptele matern.
Humana 1 va fi laptele praf ce ii va oferi prichindelului nutrientii necesari. Cel mai important lucru la inceput este alimentatia si un program bine stabilit, doar in felul acesta bebelusul se va dezvolta echilibrat si sanatos.

Articol nou:  Îngrijirea copiilor ne face creierul mai mare?

Laptele Humana 1 se comanda online

Un magazin ce are ca produs principal laptele Humana 1 este E Lapte Praf.ro. Pentru ca atunci cand esti parinte nu ai timp de plimbari prin centre comerciale, magazine sau farmacii, www.elaptepraf.ro va ofera posibilitatea de a comanda laptele praf Humana 1 online.

In plus, acest lapte praf Humana 1 are preturi avantajoase in cadrul acestui magazin online ce pune pe primul loc dezvoltarea sanatoasa a copiilor.