Filtrele cu carbune activ, “minunea” care transforma apa de la robinet in apa pura

filtru apa carbune activ

Ce fel de apa consumati? Imbuteliata sau de la robinet? In cazul primei variante, ati citit vreodata pe eticheta ce contine apa si, inalta ordine de idei, cati bani cheltuiti, lunar, pe aceasta apa? Daca vorbim despre varianta mai ieftina, cea a apei de la robinet, aceasta vine cu o multime de impuritati si poate afecta sanatatea consumatorilor sai pe termen lung. Dac-ati crezut ca nu exista alternative, v-ati inselat. Cea mai buna solutie, spun specialistii, este instalarea unor filtre cu carbune activ la robinetul fiecaruia.

De ce apa rezultata din filtrele cu carbune activ este mai buna decat cea imbuteliata

Apa imbuteliata este cea mai nesanatoasa metoda de hidratare zilnica, in special pentru copii. Ea poate produce dezechilibre gastrice, din cauza imbutelierii si pastrarii in temperaturi neadecvate, precum si dezechilibrari renale sau de alta natura, printr-un aport nepotrivit de elemente. In schimb, la polul opus se afla recomandarea tot mai multor consumatori, apa rezultata din filtrele cu carbune activ.

Articol nou:  Cadourile de barbati – o provocare pentru doamne

Apa de la robinet contine paraziti, sediment, rugina, clor si multe alte bacterii. Majoritatea acestora nu se pot elimina prin fierbere, fapt pentru care nu suntem feriti de substantele nedorite. Apa de la robinet, obtinuta in urma folosirii unui filtru de apa cu carbune activ este cea mai simpla si curata optiune pentru hidratarea corecta.

Ai grija de sanatatea ta si a familiei tale si instaleaza-ti filtrele cu carbune activ!

filtru de apa cu carbune activ

Carbunele activ isi gaseste numeroase aplicatii in tot mai multe domenii, cu precadere in tratarea apei. Filtrele cu carbune activ este utilizat, grosso modo, pentru reducerea clorului, eliminarea mirosurilor si a gusturilor neplacute si eliminarea substantelor toxice, precum insecticide, pesticide sau detergenti. Astfel, instalarea unui filtru cu carbune activ la robinetul gospodariei tale, poate fi considerata o investitie in… sanatate.

Articol nou:  Lucrezi intr-un mediu profesional activ? Iata cum iti poti tine agenda in 2016!

Am stabilit deja faptul ca apa imbuteliata nu este deloc benefica organismului si ca apa de la robinet provoaca boli si alergii, pe termen lung si de netratat. Solutia consta fie in apa de izvor, fie in filtru cu carbune activ si obinerea unei ape pure direct la robinetul tau. Filtru de apa cu carbune activ vine cu o multime de beneficii, printre care cele mai importante sunt:

  • Daca unele dintre filtrele pentru apa elimina toate mineralele existente in apa, acest filtru cu carbune activ nu elimina si mineralele utile existente in apa. Acest lucru face din apa obtinuta una ideala chiar si pentru cei mici
  • Daca apa de la robinetul tau are gust de clor, atunci se impune instalarea unui filtru cu carbuni activ. Acest filtru reuseste sa elimine atat mirosul, cat si gustul de clor al apei de la robinet
  • Costul redus. Filtru de ala cu carbuni activ reprezinta o investitie pentru sanatatea familiei tale
Articol nou:  Escape room-ul este jocul de strategie preferat de bucuresteni. Ce ofera Dilemador.ro

Datorita acestor trei caracteristici, filtrele cu carbune activ isi gasesc tot mai multi utilizatori, pe zi ce trece. Unde gasiti aceste produse? Magazinul online Clack vine in intampinarea clientilor sai cu sase filtre cu carbune activ, diferite prin debit. Ce mai asteptati? Sanatatea voastra are prioritate!