storcator fructe philips

Fa-ti viata mai usoara cu un storcator de fructe Philips

Un stil de viata sanatos este cel mai important lucru si cel mai bun mod prin care poti sa ai grija de sanatatea ta este cu ajutorul unui pahar de suc natural realizat la tine acasa cu un storcator de fructe Philips.

Cu un storcator de fructe Philips, sa iti faci un suc dimineata va fi o placere

storcator de fructe philips

Dimineata este cel mai bun moment pentru un suc natural, deoarece avem nevoie de energia si de vitaminele oferite de fructe si cel mai concentrat fel in care putem sa ne luam doza de vitamine este cu ajutorul unui suc natural facut cu ajutorul unui storcator de fructe. Dar daca doriti sa va cumparati un storcator de fructe Philips, atunci trebuie sa stiti  cateva criterii pe care trebuie sa le indeplineasca un storcator ca acesta sa fie cel mai eficient.

  • Trebuie sa alegeti storcatorul in funtie de cat de mult il folositi. Astfel daca veti apela la acesta de mai multe ori pe zi, trebuie sa alegeti unul cu un sistem de stocare mai mare.
  • Trebuie sa alegeti unul care sa produca putin zgomot, deoarece nimeni nu vrea ca dimineata sa fie deranjat de zgomotul uni storcator de fructe si cele mai recomandate sunt cele care produc sub 40 db.
  • Trebuie sa alegeti unul care sa extraga tot sucul din fructe si sa ramana doar coaja uscata.
  • Trebuie sa il alegeti in functie de preferinta sucului, astfel daca doriti un suc mai apos sau mai cu pulpa.
  • Ultimul lucru de care trebuie sa tineti cont cand cumparati un storcator de fructe Philips, este sa il cumparati unul in functie de ce fructe vreti sa folositi, mai tari sau mai moale.
Articol nou:  Treninguri perfecte pentru oricine, doar la BMan

La Rombiz gasiti zeci de modele de storcatoare de fructe Philips sau alte marci la preturi mici

Daca doriti sa cumparti un storcator de fructe Philips la preturi foarte avantajoase, atunci magazinul online de electronice si electrocasnice Rombiz, va ofera zeci de modele de storcatoare pentru ca dumneavoastra sa il alegeti pe cel preferat si care sa se potriveasca cu bucataria voastra. Puteti comanda atat online cat si telefonic si transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de lei pentru Bucuresti sau de 300 de lei pentru restul tarii si se realizeaza in maxim 48 de ore.

Articol nou:  Nucleoplastia si modul in care se trateaza hernia de disc