Esti parinte de pitic cu personalitate? Gradinita privata Art & Play din Drumul Taberei este locul perfect pentru el!

Personalitatea unui copil trebuie incurajata si formata cu grija, avand in vedere ca cel mic nu trebuie influentat, ci mai degraba ajutat sa se dezvolte frumos. Psihologic vorbind si lasand la o parte valenta usor cliseica a afirmatiei, orice copil chiar este unic, iar unicitatea sa reprezinta o trasatura care trebuie dezvoltata intr-un mod in care sa ajute la formarea unui caracter puternic. Daca iti doresti toate acestea pentru copilul tau si daca locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi, gradinita privata Art & Play din sector 6 este locul indicat sa iti aduci puiul. Fie ca abia a „absolvit” cu brio cresa, fie ca este deja la scoala si cauti after-school-ul perfect, gradinita Art & Play este solutia.

Gradinita privata Art & Play din sectorul 6, un loc ce pune accent pe dezvoltarea armonioasa a copiilor

art & play kindergarten

Fie ca este vorba despre un copil inclinat spre estetic si creativ, ori altul al carui atu este latura stiintifica, gradinita Art & Play ofera programe pentru toate gusturile si varstele. Crezurile acestei gradinite private din Drumul Taberei sunt:

  • Dezvoltarea creativitatii prin incurajarea exprimarii personale. Creativitatea este principala maniera de exprimare a unei persoane si de descatusare de regulile cotidiene. Si in cazul celor mici, dezvoltarea creativitatii reprezinta un mod esential de a se forma ca personalitate.
  • Invatarea prin joaca. Datorita faptului ca numarul de copii din grupe este redus, invatarea prin joaca devine cel mai facil mod de a-i face pe copii sa retina informatii de tot felul, deoarece, prin joaca, ei asociaza notiuni cunoscute cu altele noi, procesul de asimilare a informatiilor fiind mult mai usor.
  • Comunicarea. Este cel mai bun mod de a afla exact ce gandesc si ce isi doresc cei mici, precum si de cladire a personalitatii lor prin raportare la aceste dorinte intrinseci.
  • Curiozitatea, ori „Descopera, vezi, cerceteaza, intelegi!”. Curiozitatea a fost imbratisata de nenumarati pionieri in toate domeniile, deoarece curiozitatea este cheia catre descoperirea notiunilor de tot felul. Pentru copii, curiozitatea poate duce la fixarea notiunilor teoretice capatate prin invatare.
Articol nou:  5 sfaturi de a fi o mamica in pas cu moda

Copilul – centru al procesului educational in gradinita privata Art & Play din sectorul 6

Comunicarea este procedeul cel mai simplu prin care informatia se transmite de la o persoana la alta si poate capata diferite forme. In cazul copiilor, comunicarea, deopotriva cea verbala, cat mai ales cea nonverbala, sunt esentiale pentru a afla ce isi doresc cei mici, daca le place ceea ce fac sau daca isi doresc altceva.

Articol nou:  Caruciorul Coccolle pentru copii de la Babyneeds.ro - pe placul micutilor si al parintilor

La gradinita privata din Drumul Taberei Art & Play, copiii, indiferent daca sunt in grupa mini sau la after school, sunt incurajati sa vorbeasca, sa se exprime, sa fie curiosi si sa invete prin joaca. Acestea toate ajuta la conturarea unor trasaturi de personalitate puternice, bine fundamentate, care vor face din copilul dumneavoastra un om puternic, cerebral si manierat.  Manierele vor fi capatate prin programul Little Kings & Little Queens, desfasurat de gradinita privata Art & Play din Bucuresti, care pune accent pe bunele maniere si pe imprumutarea si intelegerea lor deplina de catre cei mici. Pentru ca un copil manierat, fericit, creativ si cu incredere in sine va fi un om fericit, intotdeauna!

Articol nou:  Cum organizezi un botez de la A la Z?