cloramina t dezinfectant

Dezinfectant Cloramina-T, util oriunde. Dreamfish.ro il vinde pentru piscicultura

Dezinfectantul Cloramina-T pe care il gasiti si aici este un agent de dezinfectie folosit la nivel general, si in uzul general standard, si pentru fose septice, dar si pentru zonele de depozitare a hranei pestilor, deci in afacerile de piscicultura. De fapt, atat de mult se foloseste in piscicultura, incat magazinele online de acvacultura si piscicultura il vind drept principalul agent de dezinfectare.

Aceasta pudra cristalina si alba este bactericid (asta face un agent de dezinfectie, ucide bacteriile), dar si un dezodorizant (poate de aceea, pentru salile si spatiile de depozitare al pestelui si al hranei de pesti este foarte important si eficient).

Articol nou:  5 lucruri pe care sa le faci INAINTE de a pleca in CONCEDIU

Agent de dezinfectie Cloramina T: elibereaza 25% clor activ si prin aceasta actioneaza eficient

Agentul de dezinfectie Cloramina T se bazeaza foarte mult pe clorul activ (de aici si denumirea de Cloramina) in procesul de eliminare a oricaror fiinte microscopice care pot provoca infectii fiintelor si oamenilor daca nu sunt eliminate. Iata ce face, mai precis, acest dezinfectant:

cloramina-t-pulbere

• Se foloseste in zone de sanatate publica, desi nu exact in spitale, in industriile alimentare, in zootehnie si in piscicultura

• Elibereaza 25% clor activ (in conditiile in care mai intai, se dilueaza cu apa)

• Detine proprietati antioxidante (clorul activ este suficient de puternic, dar folosirea acestuia trebuie doar sa dezinfecteze, si nu sa atace si suprafetele pe care este aplicat)

Articol nou:  Obiective turistice din judetul Iasi

• Nu numai bacteriile sunt anihilate, ci si virusii si fungii

• Nu se recomanda a fi combinat cu alta substanta, doar Cloramina-T cu apa si este suficient

• Curata suprafetele unde se produc sau se transporta furajele (pentru pesti)

Dezinfectanti Cloramina-T: sunt livrati in 2 ambalaje daca se comanda din mediul online

Cloramina t

Magazine specifice pisciculturii precum www.Dreamfish.ro prezinta Cloramina-T de vanzare in 2 tipuri de ambalaj: ori sub forma de sac de zeci de kilograme, ori sub forma de galeata, daca pulberea nu cantareste mai mult de 10 kg.

Articol nou:  10 lucruri pe care le poti face intr-o vacanta in Corfu

Dezinfectantul Cloramina-T de vanzare reprezinta un agent de baza, iar Dreamfish.ro il comercializeaza la un pret avantajos in ambalajele amintite.

Asadar, pentru spatiile relativ mici unde se aplica DDD (deratizare, dezinfectie, dezinsectie), pe partea de dezinfectie exista un dezinfectant pe nume Cloramina-T care este foarte de bun. Si daca este bun pentru a asigura lipsa riscului de infectie si lipsa mirosului neplacut in zone piscicole (unde stim cu totii ce mizerie poate fi si ce mirosuri se pot dezvolta),atunci iata un dezinfectant cu adevarat bun!