De ce să alegi și tu scaunele auto de copii de la ilBambino?

Înainte de venirea celui mic pe lume, am început să mă documentez despre accesoriile de care am nevoie în buna sa creștere, precum și despre micile sfaturi atât de utile mai ales în primele zile de viață ale celui mic. Știam că există câteva accesorii indispensabile, însă nu eram sigură despre locul de unde să le achiziționez. Prietena mea cea mai bună, mămică deja de 2 ani, mi-a recomandat să îmi fac cumpărăturile de la ilBambino, magazinul online de unde aveam să cumpăr scaune auto de copii ieftine și omologate.

Motive pentru care orice părinte trebuie să aleagă magazinul ilBambino

Atunci când te pregătești să ai un copil, sfaturile vin din toate părțile. Forumurile sunt invadate cu sfaturi de la o mulțime de părinți și sunt de cele mai multe ori neavizate. De aceea, atunci când a trebuit să cumpăr un scaun auto pentru bebelul meu cel mic , am preferat să ascult de sfaturile bunei mele prietene și bine am făcut! Așa am ajuns să cumpăr unul dintre scaunele auto pentru copii de calitate de la ilBambino, cel pe care îl avem deja de un an și ne este de foarte mare ajutor.

Articol nou:  Cum iti dai seama daca bebe creste sanatos

Mai ales atunci când ne afăm în trafic, trebuie să îi asigurăm toată siguranța celui mic, chiar și din primele zile de viață ale acestuia. De aceea, atunci când a trebuit să optez pentru unul dintre modelele de scaune auto de copii ieftine de la ilBambino, am avut grijă ca accesoriul să respecte câteva cerințe imperios necesare. Astfel, am avut grijă ca scaunul auto de bebe să fie confecționat din materiale rezistente și care să îi asigure celui mic tot confortul, pe toată durata călătoriilor cu mașina. De asemenea, am optat pentru un material care să fie impermeabil, ușor de spălat și pe care să îl pot da jos cu ușurință. Ca să nu trebuiască să îl schimbăm pe parcursul anilor, am avut grijă să alegem din categoria scaune auto online transformabile, care să beneficieze și de un înălțător, adaptabil vârstei, înălțimii și greutății prichindelului nostru.

Articol nou:  Sotia mea urmeaza sa nasca. Ce cadou i-am oferit? Un carucior Adamex pentru copii

Cumpărând unul dintre scaunele auto on-line de la ilBambino, am avut siguranța că acesta este unul omologat și că va corespunde tuturor cerințelor impuse de UE. Astfel, scaunul este confecționat dintr-un plastic tare, rezistent la impact și presiune și are apărători laterale, care să îl apere de cel mic în cazul unui impact lateral. Am avut grijă ca sistemul de prindere de bancheta mașinii să fie și el unul de tip ISOFIX, care să nu permită deplasarea și mișcarea scaunului pe toată durata călătoriilor. Bebelușul meu are parte și de confort, fiindcă centurile de siguranță sunt îmbrăcate în materiale moi, care să nu îl jeneze pe bebe în zona piciorușelor și umerilor.

Articol nou:  Cort de copii sau cum se distreaza prichindeii in curte, cu Ilbambino.ro

Recomand tuturor părinților, la rândul meu, să cumpere unul dintre scaunele auto online de la ilBambino, pentru a fi siguri că bebelușul lor va avea parte de siguranță și confort, pe toată durata călătoriilor cu mașina.