Cum sa iti faci PC-ul sa mearga cu 400% mai repede folosind un RamDisk!

Cum sa iti faci PC-ul sa mearga cu 400% mai repede folosind un RamDisk!

2-SoftPerfect-RAM-Disk-creare-virtual-disk

In general, cand un PC se ineaca la cea mai elementara operatie, ai doua optinuni. Fie instalezi OS-ul de la zero, fie ai luat un virus simpatic si aplici… tot prima varianta. De fapt, 90% dintre utilizatori nu stiu sa isi curete si sa isi intretina sistemul de operare. Sunt multe exemple, asta pentru ca este mult mai usor sa pierzi „cinci ore” sa reinstalezi un sistem de operare, decat sa stai 10 sa gasesti o problema. Totusi, daca v-as spune ca poti sa iti maresti viteza sistemului cu 400% in medie, in functie de ce RAM ai in PC folosind un Ram Disk? Ba mai mult, poti face asta fara scoti un leu din buzunar!

Inainte sa se suie cineva pe birou si sa danseze in chiloti de bucurie ca poate juca Witcher 3 acum, lucrurile nu stau chiar asa. Acest program iti mareste viteza cu care calculatorul iti acceseaza informatia si cat de repede o interpreteaza, si nu are legatura cu GPU-ul. Astfel, daca nu ai destule shadere pe placa video, sau esti pe versiunea gresita de DirectX, este posibil sa nu te putem ajuta. Astazi.

Dar, daca de exemplu folosesti calculatorul pentru productivitate, lucrurile stau cu totul altfel. Ai nevoie de putere de procesare sporita, iar un RamDisk este exact ceea ce iti trebuie. Caz in care, exista mai jos un tutorial video care sa va ajute sa instalati acest RamDisk GRATUIT si sa il si setati.

Articol nou:  Invitatii de nunta pentru un eveniment deosebit: iata ce poti alege de pe ManDiva.ro