cum sa vezi mesajele sterse de pe whatsapp

Cum poti sa vezi mesajele sterse de pe WhatsAPP? Afla acum!

A fost una dintre cele mai asteptate functii ale aplicatiei WhatsApp, insa se pare ca optiunea „Delete for everyone”, instrumentul prin care putea fi sters un mesaj trimis, nu este atat de multumitoare pe cat am fi crezut la inceput, noteaza Daily Mail.

Un nou raport sustine ca mesajele WhatsApp care sunt sterse, inca exista in aplicatie si pot fi accesat cu usurinta prin Setari. Solutia este disponibila pentru utilizatorii Android 7.0, insa inca nu este sigur daca aceasta exista si pentru utilizatorii IOS.

Articol nou:  Topul celor mai ieftine telefoane mobile cu autonomie ridicata

Luna trecuta, WhatsApp a introdus optiunea „Delete for everyone”, permitand, astfel, utilizatorilor sa stearga mesajele pe care le considera umilitoare, dar pe care le-au trimis dintr-un impuls. Mesajele pot fi sterse la cel mult sapte minute dupa ce au fost trimise.

Articol nou:  Tine cont de urmatoarele lucruri atunci cand iti cumperi un telefon mobil

Santiago S, autorul blogului Android Jefe, a descoperit o modalitate prin care poti vedea mesajele care au fost sterse de expeditor. „Am descoperit ca mesajele sunt stocate in registrul de notificarari din sistemul Android. Deci, este doar o chestiune de a intra in acea inregistrare pentru a vedea mesajul sters de cealalta persoana”

Articol nou:  Concluzie SOCANTA: Sa-i dai un smartphone unui copil e ca si cum i-ai oferi un gram de cocaina

De fiecare data cand o notificare ajunge la un dispozitiv Andoird, aceasta este stocata in jurnalul de notificari, chiar daca aceasta este sau nu ulterior stearsa de catre expeditor. Deci, mesajul poate fi vazut in jurnalul de notificari, chiar daca mesajul nu va mai fi vizibil in cadrul chat-ului.