detergent pentru masina de spalat vase

Cum lucesc paharele imediat dupa spalat? Cu un detergent pentru masina de spalat vase profesional

Una dintre principalele probleme pe care le aveam cu vasele imediat dupa ce le spalam in masina automata era aceea ca nu mai aveau stralucirea de la inceput si nu mai erau atat de placute la atingere. De aceea, am pornit in cautarea unui detergent pentru masina de spalat vase care sa raspunda exigentelor mele. Asa am descoperit solutia ideala venita, bineinteles, din partea magazinului online Dacris 94. De aici, mi-am cumparat toate produsele de curatenie de care am nevoie si sunt la fel de sigura ca acestea au efectul mult asteptat.

Cum actioneaza un detergent pentru masina de vase profesional?

detergent de spalat vase masina
Principala calitate a detergentului pentru masina de spalat vase, pe care l-am cumparat din magazinul online de produse de curatenie Dacris 94, este ca nu ataca materialul din care sunt confectionate vasele. Partea buna este ca puteti si voi alege din 2 tipuri de produse de curatare a vaselor, dupa cum urmeaza:

  • Detergent pentru masina de spalat vase Automatic Dishwashing, un detergent universal, potrivindu-se pentru orice tip de masina folosita in casa;
  • Detergent Liquid Rinse Dishwashing, un detergent activ de clatire, neparfumat, recomandat pentru toate tipurile de masini de spalat.
Articol nou:  Boilies - momeala ideala pentru pescuitul crapilor

Iar pentru a intelege mai bine de ce este important sa folositi un detergent pentru masina de spalat vase, iata cateva dintre efectele lui miraculoase asupra veselei:

  • Detergentul profesional pentru spalat vase are capacitatea de a scoate si cele mai persistente pete de grasime, fie ele animale, fie vegetale;
  • Detergentul lichid pentru masina de spalat vase este nespumant, insa cu toate acestea are o putere foarte mare de degresare;
  • Atata timp cat este dozat corect, detergentul nu lasa urme pe vase, datorita unei pelicule de apa blanda, care nu ataca vasul spalat;
  • Detergentul cu agent activ de clatire impiedica acumularea depunerilor de calcar si ajuta la clatirea rapida a vaselor spalate; de asemenea, acesta imbunatateste procesul de uscare, fiind recomandat pentru orice tip de masina de spalat.
Articol nou:  Gentile de dama-cel mai util accesoriu

Cum am comandat un detergent pentru masina de spalat vase profesional?

Folosirea unui astfel produs de curatenie este la fel de usoara precum achizitia lui. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa intru in magazinul online Dacris94, locul unde am completat un formular de comanda online, apoi produsul mi-a fost livrat direct acasa.

Articol nou:  Produsele de curatenie profesionale – roadele unei afaceri hoteliere prospere!

Si paharele tale vor sclipi de curatenie, cu detergentii profesionali de la Dacris94!