haine originale create de mari designeri

Cum faci diferentierea intre hainele de firma si cele fake?

Dupa multi ani de la prima confiscare vamala a produselor contrafacute, problema haine originale vs haine fake reprezinta inca o actualitate. China se mentine in top fiind primul producator de falsuri copiind atat haine originale, cat si bijuterii, genti, ceasuri si parfumuri.

De-a lungul timpului producatorii de astfel de produse fake s-au experimentat, imitand in unele situatii foarte bine originalul. Am ales sa discutam despre haine de firma vs haine fake pentru ca sunt cele mai dorite de catre cumparatori, accesoriile situandu-se pe planul secund.

Probabil va intrebati cum puteti face deosebirea intre haine originale si haine fake?

Exista cateva criterii pentru a nu cadea in plasa chiar si atunci cand imitatia pare ireprosabila:

https://www.dresslikehell.ro/

  1. Pretul reprezinta un prim criteriu care trebuie sa ne dea de gandit. Cand vorbim despre haine de firma stim ca pretul unui tricou Lacoste (de exemplu) nu poate fi 5 euro, nici macar in cazul reducerilor, acesta fiind un brand destul de scump pentru buzunarele romanilor obisnuiti. Asa ca, daca pretul unei haine originale pare a fi extrem de mic, cu siguranta ceva nu este in regula si ar fi mai bine sa renunti la cumpararea sa.
  2. Locul de vanzare este un criteriu la fel de important in procesul de achizitionare de haine originale. Daca magazinul in care gasim presupuse haine de firma, se afla la coltul strazii sau in piata avand vanzatori ambulanti, avem de-a face cu produse fake. De asemena, atentie sporita este necesara si in cazul comenzilor pe internet deoarece se poate intampla sa fim pacaliti, iar certificatul de autenticitatea, este cea mai buna dovada pentru a ne convinge ca achizitionam haine originale.
  3. Eticheta ne poate ajuta foarte mult sa facem diferenta intre original si fake. In cazul produselor autentice, vom gasi pe eticheta inscriptionat locul unde s-au fabricat, marca si numele produsului scrise corect, simboluri pe care nu le putem intalni atunci cand cumparam un fake.
  4. Calitatea este un alt criteriu important atunci cand vorbim de diferenta intre haine originale si haine fake. Cu siguranta, calitatea hainelor contrafacute este inferioara calitatii hainelor de firma autentice. De cele mai multe ori pielea este inlocuita cu material sintetic, fermoarul nu se aseamana cu originalul, iar cusaturile sunt diferite.
Articol nou:  Zega - magazinul de unde mi-am cumparat 2 pulovere de dama casual la pret redus ce imi ofera confort si eleganta in fiecare zi

De-a lungul experientei de cumparator m-am intalnit cu diferite situatii in care am fost dezamagita sa constat ca hainele pe care la prima vedere le consideram a apartine unor branduri renumite, erau simple fake-uri, fapt pentru care am decis sa va ajut in diferentierea acestora. Sper ca  v-am fost de folos!

Articol nou:  Unde gasim incaltaminte de fete de cea mai buna calitate si la preturi accesibile?

Sursa

http://flickfaver.com/fashion/haine-originale-vs-haine-fake/