asigurare casco

Cu o asigurare Casco masina ta va fi protejata financiar de zeci de pericole!

Creata din dorinta de a oferi soferilor o completare a asigurarii conventionale, asigurarea casco a devenit un potential de protectie financiara! Sustinuta de nevoile tot mai mari ale posesorilor de automobile, asigurarea full Casco reprezinta umbrela care iti va repara masina in cazul in care aceasta va fi implicata in anumite tipuri de incidente!

Ce avantaje ai daca inchei online o asigurare casco?

asigurare casco

Atunci cand inchei o asigurare casco completa, devii clientul unei firme de profil, tocmai de aceea este impetuos necesar sa cunosti avantajele pe care ti le ofera! Considerand ca pericolul exista la tot pasul, cele mai experimentate firme de asigurari casco ofera serviciul online pentru achizitionarea acestei polite. Astfel, pe langa avantajele pe care le ai din punct de vedere al timpului, polita Casco iti ofera:

  • Protectie financiara in cazul ciocnirilor, caderilor in apa sau in prapastie , cat si avarii multiple suferite in urma incendiilor, cutremurelor sau inundatiilor!
  • In cazul in care masina este furata sau supusa tentativei de furt, asigurarea casco va oferi protectie fianciara posesorului astfel incat bugetul sau nu va fi afectat
  • Vandalismul este o alta abordare pe care o adopta asigurarea casco, situatiile in care masina poate suferi pagube majorii fiind indubitabil numeroase!
  • Acoperirea daunelor pe care alti soferi de sufera din cauza ta intra de asemenea sub insemnul asigurarilor casco.
Articol nou:  Evenimente corporate sau private in sectorul 1? Cateringul iti vine in ajutor!

Cum poti beneficia de o asigurare Go Casco?

Incheiand online o asigurare casco completa, vei scapa de griji in doar doi timpi si trei miscari! Convenabile pentru toti soferii, asigurarile casco sunt doar la un click distanta, site-urile firmelor cu un renume important fiind deschise zi de zi pentru tine! Gestionarea politei casco in caz de avarii, furt, vandalism sau in cazul acoperirii daunei pentru ceilalti soferi va fi realizata de catre firma cu care inchei actul, iar tu nu vei fi implicat in reparatiile suportate.

Articol nou:  Ai visat bani? Iata ce inseamna!