Cu bateriile auto de la Neobat.ro scapi de griji indiferent de anotimp

baterii auto

In ce conditii poate muri o baterie auto? Ei bine, raspunsul este ca…in nenumarate randuri datorita multiplilor factori. Pentru o masina, bateria reprezinta un pion important pentru rularea in trafic, iar in ultima perioada au fost scosi la iveala nu doar acele situatii nefavorabile care pot contribui la deterioarea acumulatorilor, ci si solutii rapide pentru ca soferii sa se poata bucura de longevitatea acestora!

Si da, recunosc ! Sunt fan Neobat.ro!

Bateriile auto de la Neobat – kilometri in plus pentru masina mea!

Iarna ce tocmai a trecut acum 2 ani a fost perioada in care nu doar eu, ci si amici mei au constatat ca este cel mai costisitor anotimp pentru masinile pe care le sofam. Si, pentru ca noi, barbatii, vorbim despre masini cum fetele vorbesc despre fashion si shopping am dezbatut problema pentru a afla de ce moare bateria auto si implicit ce solutii putem aplica pentru a scapa de aceste prejudicii financiare frecvente.

Articol nou:  Chip tuning BMW oferit de Maxxperformance.ro – solutia perfecta pentru o super masina

Concluziile sunt destul de simple :

  • Temperaturi scazute – In fiecare dimineata cand in termometre valorile termice nu treceau de -10 grade, orice acumulator auto avea de suferit.
  • Personal consider ca frigul este un factor cheie, intrucat locuiesc intr-un oras dintr-o zona cu o clima extrem de rece, insa prietenii mei care locuiesc in alte parti din tara spun ca slaba calitate a bateriilor auto este principala problema.
  • Nu in ultimul rand, chiar si nepotrivirea bateriilor auto pe modelul de masina se poate transforma intr-un risc financiar, intrucat astazi exista baterii pentru diferite marci de masina, intr-o gama variata
Articol nou:  Cum sa iti alegi bateria auto perfecta pentru Audi-ul tau

baterii auto masina

Cum am devenit fan al bateriilor auto de la Neobat?

La prima vedere poti spune ca achizitionarea online a unor baterii auto nu este o buna solutie! Ei bine, poti ramane surprins de faptul ca este cea mai buna investie pentru masina si bugetul tau! Unul dintre amici a dat peste site-ul Neobat.ro si a zis sa incerce una dintre bateriile aflate spre comercializare. Dupa montaj si testele realizate in timpul anotimpul rece, ne-a dat vestea ca a gasit locul perfect de unde toti dintre noi ne putem cumpara acumulatori speciali pentru masinile pe care le detinem.

Articol nou:  De ce toti proprietarii auto lauda bateria Varta

Doar ce investisem in alte piese auto, insa ceva mi-a spus ca si eu trebuie sa incerc si astazi…sunt extrem de fericit!

Am bateria pentru masina de la Neobat de mai bine de 1 an si jumatate si pot spune ca este la fel de performanta ca in prima zi in care am cumparat-o!

Calitatea –suprema! Pretul? Cel mai mic! Varietatea de modele? Imensa! Deci, cu siguranta DA – Neobat este cel care mi-a oferit kilometri in plus pentru masina mea!