centrale termice pe lemne

Centralele termice pe lemne sunt tot mai populare printre romani datorita costurilor mici la caldura

Factura la caldura creste in fiecare an datorita fluctuatilor de pret la gazele naturale si de aceea o incalzire corespunzatoare in sezonul rece se realizeaza cu niste costuri foarte mari, si tocmai de aceea romani au cautat sa se orienteze spre o incalzire mult mai ieftina si astfel acestia au descoperit centralele termice pe lemne cu care factura la incalzire a scazut si cu 50%.

Centralele termice pe lemne trebuiesc ingrijite in fiecare zi

centrale termice pe lemne

Chiar daca centralele termice pe lemne sunt mult mai pretentioase si au nevoie de o ingrijire zilnica, precum curatarea de cenusa si resturi,  romanii apeleaza la acest tip de centrala datorita:

  • Pretul combustibilului solid este mult mai mic decat gazele naturale, fiind primul lucru pe care il iau clientii
  • Sunt foarte eficiente si au un randament mare.
  • Sunt foarte sigure si au sisteme de siguranta pentru a nu permite provocarea de accidente.
Articol nou:  Filtrul de apa cu osmoza inversa: sistem de purificare a apei, de la Clack.ro

Alegerea unei centrale termice pe lemne este o decizie foarte buna mai ales pentru ca acestea au o durata de viata foarte lunga, fiind o investitie profitabila datorita costului mic de functionare.  Centralele termice pe lemne sunt mai multe tipuri, astfel puteti alege intre centrale termice pe lemne clasice, care pot functiona cu aproape orice tip de lemne,  centrale termice prin condensare care au un randament mult mai bun si scad costurile cu 35%. Toate centralele termice pe lemne sunt la preturi foarte ieftine la magazinul online InicInstal.

Articol nou:  Vidanjarea – o problematica puternica pentru mediu inconjurator

La orice centrala termica pe lemne cumparata de la InicInstal puteti alege sa fie instalata de acestia

Un aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in considerare cand cumparati o centrala termica este sa alegeti una de la un producator care comercializeaza si piese de schimb pentru a fii reparata daca apar defectiuni. Dupa ce ati cumparat o centrala termica pe lemne trebuie sa optati pentru instalarea acestora de catre un specialist si cei de la InicInstal va ofera acest serviciu pentru ca aceasta sa functioneze cum trebuie sa sa fie respectate normele de siguranta. Puteti comanda online o centrala termica pe lemne la preturi foarte avantajoase si puteti plati atat in numerar, cu cardul sau puteti opta penru ratele fara dobanda cu ajutorul cardurilor de cumparaturi de la partenerii acestora.

Articol nou:  Caloriferele de otel – cea mai buna optiune pentru un sistem de incalzire eficace