Cauti o gradinita privata pentru copilul tau si nu gasesti sau nu stii ce sa alegi? Noi avem solutia pentru tine

Cea mai buna alegere este o gradinita privata, deoarece dupa cum stim cu totii ofera cele mai bune servicii, in ceea ce ii priveste pe copii nostri. Este foarte important ca acestia sa aiba serviciile cele mai bune, deoarece la o varsta frageda acestia sunt mult mai sensibill si o ignorarea a unei chestiuni poate genera probleme mai grave.

De ce conteaza foarte mult gradinita pe care o alegi?

gradinita privata bucuresti

O gradinita privata in sectorul 6 este Art & Play Kindergarten. Acestia ofera o educatie de excelenta, deoarece au personal calificat in continua formare, programe de dezvoltare personala si o paleta diversificata de optionale. Un lucru foarte util de care beneficiezi la gradinita privata Art & Play Kindergarten este transportul copiilor, care in viziunea mea este indispensabil in zilele noastre, mai ales in Bucuresti, unde se pierde enorm de mult timp la cozile infernale din trafic.
Un lucru foarte important pe care pun accentul cei de la Art & Play Kindergarten este stimularea creativitatii copilului, acesta fiind o proprietate fundamentala a personalitatii, care sprijinindu-se pe date sau procese anterioare, produce ceva nou original. Creativitatea este esentiala in ceea ce priveste dezvoltarea unui om, deoarece aceasta este privita ca unul din cele mai inalte grade ale inteligentei.
De ce un copil creativ va fi un adult inteligent? Deoarece creativitatea este considerata o aptitudine sau o dispozitie a intelectului de a elabora idei, teorii si modele noi, in timp ce inteligenta presupune abstractizarea, intelegerea si aplicarea diverselor concepte sau invataturi.

Articol nou:  5 SFATURI PENTRU IMBRACAREA UNUI NOU-NASCUT VARA

Comunicarea – piatra de temelie a oricarei educatii

La gradinita privata Art & Play se pune accentul pe comunicare, care in viziunea mea si a multor parinti este foarte importanta, folosindu-i si cand acesta va deveni adult. Comunicarea este foarte importanta, doarece este necesar sa stii sa transmit ceea ce iti doresti in viata, de la cineva. Din lipsa de comunicare se pot aduna frustrari de la o varsta mica (cand este copil) pana la varsta adulta (aici situatia fiind mult mai grava, doarece acesta va aduna foarte multe frustrari si va ajunge sa se simta exclus din societate)
Dupa opinia mea, cea mai buna alegere pe care o puteti face este o gradinita privata din Bucuresti care pune accentul pe cele mai art & play kindergartenimportante lucruri pentru un copil, deoarece comunicarea si stimularea creativitatii sunt esentiale la varste fragede. Nu are nici un rost suprasolicitarea copilului pentru a acumula un bagaj major de informatii, daca acesta nu se va simti in largul lui, ducand la o dezvoltare sinuasa in viitor.
Misiunea Art & Play Kindergarten este aceea de a deschide copiilor drumul catre succes prin formarea unei personalitati armonioase in concordanta cu evolutia si nevoile societatii, utilizind metode si mijloace moderne educationale, asigurand cadre didactice foarte bine pregatite si un mediu ambiant favorabil.

Articol nou:  Igiena perfecta cu scutecele si servetele umede pentru bebelusi