Camerele speed dome sunt cele mai potrivite daca doresti o panorama de 360 de grade a proprietatii tale

Camerele de supraveghere au rolul de a inrergistra o anumita parte din proprietatea sau locuinta si sunt foarte populare acestea descurajand infractorii sa comita faradelegi daca sunt supravegheati si daca doriti sa aveti o vedere mai ampla asupra unei anumite portiuni, atunci camerele speed dome sunt cele mai potrivite.

Camerele speed dome au o deplasare de 360 de grade pe orizontala

camere supraveghere speed dome

Camerele speed dome sunt cele mai potrivite daca doriti sa aveti ochi peste tot, fiind cele mai performante camere de supraveghere de pe piata camerelor de supraveghere acestea fiind singurele care se pot roti pana la 360 de grade pe orizontala si la 180 de grade pe verticala pentru a avea o panorama totala asupra zonei in care a fost amplasata. Si daca doriti sa va cumparati o camera speed dome, atunci magazinul Atu Tech este cel mai potrivit, aici gasind pe langa camere de supraveghere speed doom si:

  • Automatizari porti batante sau culisante
  • Automatizari usi garaj
  • Camere de supraveghere video
Articol nou:  Sforaitul, una dintre problemele stanjenitoare ale barbatilor!

Datorita tehnologiei avansate, aceasta camera speed dome are o vedere panoramica de exceptie cu acuitatea vizuala a unei pasari de prada avand o calitate a imaginii foarte buna.  Aceasta camera are un iluminator incorporat automat cu Led-uri cu infrarosu care sa permita vizionarea imaginilor live chiar si pe timp de noapte pe o distana de pana la 120 de m. Acestea pot functiona chiar si in temperaturi extreme intre -40 si +60 grade Celsius. Acestea pot fi controlate atat prin telecomanda care o puteti cumpara tot de la Atu Tech sau chiar si dupa calculatorul dumneavoastra. Camerele de surpaveghere speed dome pot fi conectate la un DVR sau NVR pentru a  inregistra imaginile filmate de aceasta si sa le vizualizati mai tarziu, chiar si dupa o perioada lunga de timp.

Articol nou:  5 lucruri de tinut cont cand iti alegi bateria auto pentru o Dacie

Alegeti un speciualsit pentru instalarea unei camere speed dome

Daca doriti ca aceasta sa functioneze corespunzator, atunci trebuie sa apelati la un specialsit atunci cand o instalati si cei de la Atu Tech va pun la dispozitie specialistii care va pot monta camerele de supraveghere dar si alte aparate pentru siguranta proprietatii dumneavoastra.

Articol nou:  Apa cu nitrati provoaca o fatalitate de 80% printre nou-nascuti! Foloseste un denitrificator si ofera SANSA la viata!