apuretin

Apuretin Capsule elimina excesul de apa din organism

Compozitie: agent de umplere: celuloza microcristalina; pulbere din fructe de Afin-american(Vaccinium macrocarpon); extract uscat din zinc monohidrat; agenti antiagreganti: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; capsula: gelatina ,E 171.

1 capsula 500mg contine:

  • pulbere de Afine-Americane 80mg;
  • extract de urzica 50mg;
  • pulbere de otet de mere 50mg;
  • zinc  12mg;

Exista multiple motiv care genereaza retentia apei in organism,iar mare parte din ele sunt legate de dietele dezechilibrate,dereglarile hormonale ,utilizarea contraceptivelor si lipsa efortului fizic.
Apuretin, pe care il gasiti daca dati click aici, este un preparat a carui compozitie ajuta la eliminarea naturala a excesului de apa din organism si la pastrarea unei greutati corporale normale prin asigurarea conditiilor optime de eliminarea din organism a produsilor toxici de metabolism.

Articol nou:  Problemele tenului pe durata primavarii! Cum poti sa le combati?

Ingredientele produsului Apuretin sustin organismul astfel:

  • Afinele Americane cunoscute si sub denumirea improprie de “Merisoare”,contin antioxidanti naturali care ajuta la protejarea celulelor si a tesuturilor de efectul nociv al radicalilor liberi;
  • Otetul de mere este remineralizant si tonic general si contribuie la mentinerea normala a apetitului si la arderea grasimilor excedentare;
  • Extractul de Urzica sustine eliminarea prin diureza a apei si a toxinelor metabolice,contribuind astfel la mentinerea unei greutati corporale normale si a unei stari generale bune.
Articol nou:  Sapun lichid vs ulei de dus. Cine castiga batalia pentru cel mai hidratant produs cosmetic?

Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidratilor,al macronutrientilor,al acizilor grasi si la sinteza normala a proteinelor precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Articol nou:  Convulsiile febrile la copii

Mod de administrare:1 capsula  pe zi,inghitita cu suficient lichid.Produsul este destinat adultilor.