potent forte

Ai probleme cu prostata? Naturalis Potent Forte este tratamentul perfect

In jurul varstei de 65 de ani, la majoritatea barbatiilor, prostata se mareste. Daca aceasta nu prezinta simptome care sa confirme inflamatii sau alte dereglari atunci nu necesita tratament. In caz contrar, cand pacientul incepe sa urineze des, zi si noapte, in cantitati mici, medicul specialist poate prescrie cateva tratamente specifice stadiului afectiunii. Tocmai de aceea, exista Naturalis Potent Forte (detalii despre produs gasiti AICI), un tratament care ajuta la functionarea normala a prostatei. Iata despre ce este vorba!

potent forte

Barbatii care sufera de prostata marita trebuie sa mearga periodic la un control de specialitate. Aici, in functie de stadiul afectiunii, medicul poate stabili ce tratament medicamentos trebuie administrat. Alfa-blocantele pot ameliora rapid simptomele si de obicei efectele se mentin pe termen lung. Daca pacientul nu semnaleaza nicio imbunatatire in decursul a opt saptamani atunci specialistul recomanda intreruperea lor. Inhibitoarele sunt o alta clasa de medicamente care reduc volumul prostatic, dar si simptomele acesteia. Tratamentul este eficace abia dupa sase luni, iar efectele secundare sunt minime.

Articol nou:  Dieta cu supa de varza topeste 7 kilograme in 7 zile

Operatii deschise sau cu laser

  • Atunci cand tratamentul medicamentos nu mai poate tine in frau problema prostatei marite, medicii recomanda o serie de metode chirurgicale precum: rezectia prostatei (chirurgul insereaza in uretra un instrument ce contine un fir electric curbat care taie tesutul si cicatrizeaza vasele de sange).
  • Operatia dureaza aproximativ 90 de minute si produce mai putine traume fizice decat operatiile deschise), incizia transuretrala a prostatei (prin aceasta procedura se largeste uretra, chirurgul facand cateva taieturi la baza vezicii urinare si pe prostata), operatia deschisa (chirurgul apeleaza la aceasta metoda cand prostata e prea marita) si operatia cu laser (consta in folosirea laserului pentru dezintegrarea tesutului prostatei).
Articol nou:  Evita problemele potentei: Ia Naturalis Potent Forte

O metoda de ultima generatie

Specialistii americani au descoperit un dispozitiv care poate trata prostata marita cu ajutorul socurilor electrice de intensitate mica. Acest tratament ajuta prostata sa-si recapete dimensiunile normale si poate inlocui cu succes operatiile clasice si medicamentele.

Articol nou:  Avantajele cosmeticelor naturale

Sfat: Medicii specialisti recomanda persoanelor care sufera de prostata marita se evite exercitiile fizice cu sarituri atunci cand vezica urinara este plina, constipatia, dar si fumatul.