5 tunsori de barbati la moda in 2015 – Galerie Foto

Ca tot vine vorba de fashion, barbatii din ziua de astazi evolueaza mult si datorita acestui fapt am decis sa fiu unul dintre aceia care s-ar putea sa va influenteze urmatoarea tunsoare din sezonul ploios. Inainte de a va arata cinci stiluri diferite de tunsori de barbati, va spun ca este o buna ocazie sa incepi sa faci o schimbare la look-ul actual si eventual, de ce nu, sa aduci ceva nou si unic stilului care crezi ca te va caracteriza in aceasta toamna/iarna. Mai jos aveti cele mai cautate 5 frizuri ale anului 2015, dar pentru o galerie mare de imagini cu tunsori de barbati la moda va invitam sa aruncati un ochi pe acest link, unde veti gasi zeci de modele de tunsori.

Evident e faptul ca orice stil se poate ‘amesteca’ cu altul, depinzand de nevoile si placerile personale, formandu-ti stilul dorit.

Articol nou:  Trenduri in materie de bijuterii, in iarna 2015-2016

1. Tunsoare stil “undercut”

tunsoare barbati stil undercut

Putina tenta adusa din anii ’20, un stil mai dur sa zicem asa, care mie unul personal imi place daca lucrezi putin la lungimile firelor din virful capului (depinzand de forma lui), iar partile laterale ramanand tunse scurt. Acest stil se muleaza pe destul de multe forme ale fetei, insa incearca sa nu lasi parul ‘sa fluture’ prea mult, aceasta va adauga fetei tale o forma mai rotunda, efect care uneori nu e asa placut.

2. Tunsoare in stilul liniei contrastului

tunsori de barbati stilul contrastului

Aceasta imagine ne demonstreaza faptul ca acest stil de tunsoare poate prinde forme dintre cele mai ‘nebune’ si mi se pare un model non-conformist si in acelasi timp atragator. Linia ce desparte partea superioara de cea din lateral mi se pare o idee buna si cred ca da bine pe o forma a fetei mai barbateasca, alaturi de o barba ingrijita. De asemenea linia aceea obtinuta aduce un contrast exceptional privind de jos in sus.

Articol nou:  Blugii barbatesti, piesa de baza din garderoba domnilor

3. Tunsoare in stilul “Skin fade”

tunsoare-barbati-skin-fade

Este foarte popular in zilele noastre si se muleaza perfect pe multe forme ale fetei barbatesti. Propriu zis nu e o tunsoare complicata sau greu de ingrijit. Parul lasat destul de liber in partea superioara, intr-un mod placut si tuns scurt pierdut in laterale, acest gen s-ar putea sa te faca ca la urmatoarea programare la salon sa adopti cu incredere modelul.

4. Tunsoare in stilul mai dramatic

tunsori de barbati in stilul dramatic

Pot spune ca la fel de popular printre barbati este si acest stil (ca si cel prezentat anterior) si asta datorita varietatii de modele ce le poate acoperi acest stil. Mai concret, forma fetei sau culoarea parului nu prea conteaza in cazul de fata, aceasta tunsoare se poate modela pe oricare dintre noi. Acest gen de frizura se concentreaza pe partea superioara din fata, avand nevoie de un par bogat si plin de volum pentru a crea acest efect de curba intr-o parte.

Articol nou:  Cel care poarta pantofi de barbati eleganti si se comporta nepoliticos este un impostor

5. Tunsoare stil modern si ciufulit

tunsori de barbati stilul contrastului
Acest gen de tunsoare este foarte versatil si modern, mi-am permis sa-l numesc “ciufulit” datorita formei partii superioare. Putem observa faptul ca s-a adaugat putina culoare deasupra capului, o nuanta putin mai deschisa (sau inchisa – dupa caz) fata de culoarea naturala a parului.

sursa articol: www.ofertefashion.com