4 zodii dificile in dragoste

4 zodii dificile in dragoste

Atunci când vine vorba de dragoste la prima vedere, lucrurile sunt clare. Orice gest pe care acea persoană îl face ne stârnește admirația și ne face să o iubim și mai mult. La început, toate relațiile par perfecte, chiar desprinse dintr-o poveste. Totuși, cu cât avansăm în cadrul relației nostre și începem să ne cunoaștem partenerul mai bine, ne dăm seama că nu am știut nimic despre el până în acel moment.

Caracterul unei persoane se dezvăluie treptat și se apropie de adevăr îndeosebi în momentele dificile. De aceea, înainte de a lua o decizie importantă, trebuie să ne asigurăm că ne cunoaștem perechea atât în momentele sale bune, cât și în cele mai puțin bune. Se pare că unele zodii întâmpină mai multe dificultăți atunci când vine vorba de a-și împărți spațiul, gândurile și sentimentele cu persoana iubită. Acest lucru este cauzat de trăsăturile acestora, care le fac aproape de nesuportat.

Iată care sunt cele mai dificile zodii în dragoste!

zodiacul celor care au probleme in iubire

Fecioară

Cârcotașa zodiacului, Fecioara, poate fi o adevărată pacoste într-o relație. Mereu atentă la detalii, va căuta orice lucru mărunt pentru a avea un motiv de a-și critica partenerul. Deși de cele mai multe ori o va face doar pentru a-l necăji, neavând motive serioase, acest lucru o poate face de nesuportat. Perechea acesteia se va simți inutilă cu atâtea reproșuri. De asemenea, faptul că mereu se va ascunde după o cortină și își va cenzura sentimentele îi poate afecta într-un mod negativ relația de dragoste. Deși se spune că iubirea se simte, cu toții avem nevoie uneori să auzim cât de mult contăm pentru perechea noastră. Sfătuim Fecioarele să arate mai multă apreciere pentru persoana dragă, atât prin fapte, cât și prin vorbe!

Articol nou:  Horoscop martie 2017: Afla aici ce iti rezerva astrele, la inceput de primavara!

Capricorn

Nimic nu poate să îi satisfacă pretențiile acestei zodii, mai ales atunci când vine de iubire. Rafinați și ușor aroganți, nativii din Capricorn sunt într-o permanentă căutare a partenerului perfect. Într-o relație, orice gest va avea urmări. Așadar, tot ceea ce oferi va fi întors din partea acestor nativi în aceeași măsură. Probleme mai apar și atunci când nu ajungeți la un punct comun. Atunci când vine vorba de susținerea punctului de vedere, o contrazicere cu nativii din Capricorn este inutilă, deoarece aceștia nu vor ceda nici măcar atunci când nu vor avea dreptate. Acest lucru va face conviețuirea cu ei un adevărat infern, mai ales atunci când sunt două caractere diferite care se ciocnesc.

Articol nou:  Horoscop martie 2017: Afla aici ce iti rezerva astrele, la inceput de primavara!

Berbec

O relație cu un Berbec poate părea foarte frumoasă la început. Gesturile sale atente nu îți vor da de bănuit că ceva rău se poate ascunde în acțiunile acestuia. Vei fi copleșită cu mici daruri și gesturi de afecțiune. Totuși, după o perioadă, vei începe să îi descoperi firea vulcanică, iar acest lucru îți va aduce o mare dezamăgire. Vei realiza că o viață alături de acesta nu îți poate aduce decât multe nopți nedormite și numeroase episoade de certuri violente. Mai mult, deoarece se iubește foarte mult, acest nativ mereu se va pune pe primul loc când va veni vorba de priorități. Mereu în căutare de oportunități, îți vei da seama că toate acțiunile sale au fost pentru a scoate cât mai multe beneficii pentru el.

Articol nou:  Horoscop martie 2017: Afla aici ce iti rezerva astrele, la inceput de primavara!

Leu

Într-o permanentă căutare de atenție, Leul nu va înceta să filtreze nici măcar atunci când se va plimba cu tine pe stradă. Fiind un prădător, nu își poate stăpâni instinctul de a căuta noi persoane care să cadă victime șarmului său. Acest lucru poate fi foarte dificil într-o relație care se presupune că se bazează pe încredere și pe iubire. Deși te va copleși mereu cu gesturi de afecțiune și cadouri, comportamentul său te va face să fii într-o permanentă stare de confuzie. Mai mult, este posibil să întâmpini probleme de comunicare într-o relație cu o persoană din această zodie, deoarece Leilor nu le place să fie contraziși. Ei trebuie să fie cei care au întotdeauna dreptate și cei care iau deciziile într-o relație. Te vei simți nesemnificativă și neapreciată, ceea ce te va determina să ieși din această relație toxică.