recomandare anvelope de iarna pentru masina personala

4 sfaturi pentru a alege anvelopele potrivite pentru iarna!

Iarna se apropie repede si s-ar putea sa va intrebati daca vehiculul dumneavoastra este echipat corespunzator.
Conducerea in conditii de iarna este o experienta destul de diferita. Din acest motiv, trebuie sa va pregatiti vehiculul si, in special, anvelopele!

condusul iarna cu anvelope de iarna pentru masina

Care sunt conditiile dumneavoastra de conducere obisnuite in timpul iernii?

In cazul in care conduceti in mod regulat in conditii de iarna destul de severa, cum ar fi zapada sau gheata, Michelin recomanda utilizarea anvelopelor de iarna. Gama aceasta de anvelope va va ajuta sa va bucurati de o experienta de conducere sigura, confortabila si precisa, indiferent de severitatea iernii.

Articol nou:  Cu bateriile auto de la Neobat.ro scapi de griji indiferent de anotimp

Daca va confruntati cu schimbari climatice si ocazional zapada, anvelopele de iarna sunt solutia potrivita pentru dumneavoastra: ele sunt primele anvelope de vara cu certificare de iarna (3 Varfuri de munte si Fulg: 3PMSF), afisate pe peretele lateral, indicand faptul ca pot fi folosite in toate anotimpurile, chiar si in tarile in care este necesara echipare speciala pentru conducerea pe timp de iarna.

Oricare ar fi solutia pe care o alegeti, sunt recomandate sa alegeti anvelopele cu certificarea 3PMSF: acestea au fost aprobate printr-un test de reglementare pentru a garanta nivelul adecvat de performanta in conditii de iarna.

Articol nou:  Un nou kit de distributie pentru Opel Astra G, elementul cheie al conduitei masinii pe timp de iarna!

Care este modelul masinii dumneavoastra?

Intr-o gama de anvelope, ar putea exista mai multe modele care sa corespunda diferitelor tipuri de autovehicule (sport, SUV, …). In functie de marca masinii, de gama sa si de motorul sau, este posibil sa fie necesar sa obtineti un set foarte specific. Uneori, anul de fabricatie a masinii poate avea un impact. Cea mai buna solutie este sa consultati un specialist in anvelope pentru a va asigura ca anvelopele dumneavoastra corespund cerintelor masinii dumneavoastra.

Care este dimensiunea rotii?

O alta modalitate de a selecta anvelopele de iarna potrivite pentru masina dumneavoastra este sa cunoasteti dimensiunea rotii. Informatiile de la “dimensiunea rotii” includ diferite elemente: latimea, inaltimea, diametrul, incarcatura si indicii de viteza. Indicatorii de incarcare si de viteza furnizeaza date foarte importante pentru obtinerea celor mai bune rezultate posibile.

Articol nou:  Chip tuning BMW oferit de Maxxperformance.ro – solutia perfecta pentru o super masina

Un ultim sfat pentru calatorie

Daca nu sunteti sigur cum sa selectati anvelope de iarna pentru masina dumneavoastra, Michelin va poate oferi cateva raspunsuri. Michelin ofera un serviciu de cautare online care va permite sa introduceti toate datele importante despre masina dumneavoastra si calculeaza pentru dumneavoastra ce anvelope de iarna ar fi cea mai buna optiune.