mobila vintage de living

3 piese de mobilier INEDITE pentru iubitorii de ARTA

Persoanele cu un simt estetic dezvoltat isi doresc sa aiba articole deosebite in propria lor locuinta, mai ales piese de mobilier cu un aspect unic, care creeaza un decor de revista!

Daca si tu faci parte din aceasta categorie, articolul acesta te va ajuta sa gasesi cele mai frumoase produse, cu care iti poti decora caminul asa cum ai visat! Oricine iti va trece pragul va admira felul in care arata incaperile, iar tu te vei bucura de o atmosfera primitoare si calda, in orice moment! Nu doar tablourile sau obiectele decorative pot reprezenta obiecte de colectie, ci si mobilierul pe care il detii. Astfel, daca esti pasionat de curentul vintage, te vei indragosti, cu siguranta, de ceea ce vei vedea in continuare!

Articol nou:  Despre LSD si alte droguri care pot avea propietati medicinale

Descopera 3 obiecte de mobilier pe care trebuie sa le ai in colectie

 

 

 

 

  • Masa de bucatarie Antique

Aceasta masa a fost, la origine, o poarta indiana. Reconditionata, s-a transformat intr-o piesa de mobilier pentru bucatarie deosebita, cu un aspect rustic. Este confectionata din lemn masiv de shesham, cu insertii metalice autentice. Pentru a intra in posesia ei, vezi oferta pe site, de unde poti afla masurile si greutatea pe care le are. Este un produs unicat, pe care merita sa il achizitionezi daca iti doresti sa detii un obiect cum nu mai are nimeni! Datorita materialului foarte rezistent, te vei bucura de aceasta masa pentru o perioada indelungata, iar bucataria ta va arata mai bine ca niciodata! Trebuie sa stii ca articolele de acest fel provin din vechi temple sau palate din India si au in spate o istorie bogata si fascinanta. Instant, aceasta masa va deveni punctul central al incaperii si va da nastere la discutii interesante despre traditiile si cultura altor popoare!

  • Comoda din lemn masiv
Articol nou:  Ce cred barbatii despre femei, in functie de tunsoarea lor

Pentru living sau dormitor, poti achizitiona o comoda din lemn masiv, cu un aspect natural, datorita finisajului subtil. Poti gasi aceasta piesa, dar si altele in acelasi stil pe www.EXOTIQUE.ro, un magazin online de a carei existenta trebuie sa stii! Comoda are in compozitie lemn de shesham, provenit tot din India. Pentru a asigura calitatea si aspectul estetic initial pentru cat mai mult timp, nu uita de intretinerea periodica si de utilizarea in ingrijirea lemnlui masiv numai produse specifice!

  • Masuta de cafea Antique
Articol nou:  EXCLUSIV: Alpinistul Alex Găvan, într-o nouă expediţie în Himalaya, pe muntele Annapurna (8.091m)

Si acesta este un produs unica, lucrat din lemn masiv de tec. Tecul este un arbore exotic de pe continentul Asiatic, cunscut pentru densitatea si rezistenta obiectelor fabricate in urma prelucrarii lui. Finisajul creeaza un design cu aspect antic si autentic. Masuta de cafea este perfecta pentru sufragerie, oferind un aer misterios si interesant camerei. Vei indragi, cu siguranta, aceasta piesa!

 

Pentru a crea un decor unic, care taie rasuflarea oricui il vede, asigura-te ca achizitionezi obiecte deosebite, autentice, ori de cate ori ai ocazia! Ia in considerarea colectionarea unor piese de mobilier unicat, prelucrate manual din lemn masiv, care nu au doar un aspect uimitor, ci si o durabilitate sporita!