10 sfaturi pentru alegerea unui carucior de bebelus – carucioare copii

Vine un moment in viata noastra cand vom deveni parinti. Orice viitor parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul lui, asa ca va incepe sa se gandeasca la asta dinainte de nasterea copilului, prin alegerea unui carucior de bebelus, pregatirea camerei copilului in functie de sexul acestuia, cumpararea de hainute si asa mai departe. Unul dintre cele mai “dificile” momente este alegerea unui carucior de bebe, deoarece pe piata exista o multime de modele de carucioare pentru copii de unde parintii pot alege. In cele ce urmeaza va voi da cateva sfaturi pentru alegerea unui carucior de bebelus.

Articol nou:  Scaunele auto pentru copii, obligatorii din 15 februarie

1. In primul rand siguranta nou nascutului e pe primul loc. El nu trebuie sa-si raneasca degetelele in partile metalice ale caruciorului, deci parintii trebuie sa ia in considerare si acest aspect.

2. Multifunctionalitatea. E de preferat un carucior care poate fi folosit si ca landou sau scaun auto pentru cei mici.

3. Achizitionarea unui model de carucior pentru cel mic dotat cu centura de siguranta este prioritara

Articol nou:  S-a terminat lamentabil povestea tancurilor pentru răcirea laptelui

10 sfaturi pentru alegerea unui carucior de bebelus – carucioare copii4. Caruciorul trebuie dotat cu un maner reversibil. In primele luni de viata, copilul e bine sa priveasca chipul mamei, ca mai apoi sa fie cu fata spre lumea ce il inconjoara, pentru a putea vedea lucrurile din jur.

5. Din nou revin la siguranta nou nascutului, franele caruciorului trebuie sa fie de calitate pentru a preveni accidentele care se pot intampla din cauza neasigurarii caruciorului sau a franelor de o calitate indoielnica.

6. Rotile trebuie sa fie mari, din cauciuc pentru a nu deranja copilul de orice denivelare aparuta, bidirectionale pentru a putea manevra caruciorul cu usurinta.

Articol nou:  Montarea centralelor termice - o adevarata arta

7. Un lucru de retinut este acela ca spatarul caruciorului trebuie sa fie mobil, deoarece in lunile ce vor urma, copilul va avea nevoie sa stea in sezut.

8. Materialul din care e facut caruciorul trebuie sa fie de calitate, impermeabil si sa permita o aerisire adecvata. De asemenea trebuie luat in calcul si posibilitatea de a spala partile textile, deoarece un nou nascut poate murdari oricand cu mancare, suc si asa mai departe.